Dakwerken

Voordelen van dakwerken

Wil je graag je dak isoleren of heb je last van lekkages en andere problemen met je dak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Er zijn verschillende soorten dakwerken die je kunt laten uitvoeren, bijvoorbeeld het aanpassen van de dakstructuur of het herstellen en vernieuwen van de dakbedekking. Met de verschillende soorten dakwerken verhoog je niet alleen de waarde van de woning, ook kunnen onnodige kosten worden voorkomen en verhoog je je wooncomfort.

De kosten van dakwerken

Door de verschillende mogelijkheden liggen de prijzen van dakwerken sterk uiteen. Ook is het mogelijk om verschillende opties te combineren: zo is het mogelijk om je dak te laten renoveren én isoleren. 

Door te investeren in dakwerken kom je in aanmerking voor verschillende premies. Met deze premies kun je tot wel €1250 terugkrijgen van de Vlaamse overheid! Meer info over Premies

Combineren met dakisolatie

Wanneer je kiest voor dakrenovatie, kun je ervoor kiezen om het meteen te laten isoleren. Als je besluit om het dak na de renovatie pas te laten isoleren, betaal je onnodig dubbel. Zonde! De voordeligste optie is dus om hier een combinatie van te maken.

Het isoleren van je dak kan met verschillende materialen: glaswol, steenwol, schapenwol en isolatieplaten. 

Velux dakramen

Een lichte woning is een aangename woning! Een perfecte oplossing om de ruimte onder uw dakoppervlakte te verlichten zijn de dakvensters van Velux, deze laten U genieten van een aangenaam gefilterd daglicht en zijn tevens beschikbaar in diverse formaten, materialen en afwerkingen. Wenst u een bestaande dakraam te hergebruiken of wenst u deze te vervangen? Wij trachten de meest interessante oplossing voor u uit.

VELUX MANUELE WENTELENDE DAKVENSTERS

Wentelende opening - rotatie tot 180°.
Ruimte voor meubels onder het dakvenster.
Gemakkelijk openen en sluiten met de handgreep bovenaan

VELUX MANUELE UITZETBARE DAKVENSTERS

Panoramisch uitzicht, vergroot het ruimtegevoel.
Twee openingswijzen voor één dakvenster.
Bediening met een greep onderaan of met de handgreep bovenaan.

VELUX INTEGRA AFSTANDSBEDIENDE DAKVENSTERS

Programmeerbare opening, sluiting en verluchting.
Kies tussen elektrisch of op zonne-energie.
Ideaal voor vensters buiten bereik of voor meer comfort.

Contact